03.02.2020 – Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a vizitat Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din comuna Pângărați

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a realizat o vizită la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din comuna Pângărați. Prefectul județului a declarat că dorește să cunoască toate problemele din cadrul sistemului educațional nemțean și să vină în ajutor acolo unde este nevoie.

Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din comuna Pângărați are un număr de 35 de cadre didactice și 401 de elevi, printre care și preșcolari. Această școală datează din anul 1930 și se implică constant în dezvoltarea elevilor, venind în ajutorul acestora cu tot felul de proiecte prin care aceștia participă activ sub îndrumarea unor profesori dedicați meseriei.

“Am realizat această vizită din dorința mea de a vedea cum se descurcă cadrele didactice, cum arată școala, de ce proiecte ar mai fi nevoie pentru dezvoltarea unui climat educațional sănătos, și nu în ultimul rând situația grupurilor sanitare ce reprezintă o preocupare a actualei conduceri a Instituției Prefectului Județului Neamț.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.

La această întâlnire prefectul a rugat directorul prezent, să se realizeze un dialog cu primarul din unitatea administrativ teritorială și să reușească împreună identificarea unor oportunități pentru investițiile atât de necesare infrastructurii educaționale.