07.02.2020 – Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Ștefan cel Mare și Dragomirești

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, continuă vizitele în județ cu localitățile Ștefan cel Mare și Dragomirești cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului – Județul Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat în toate vizitele sale în județ că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de modernizare a infrrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare, dar și despre importanța accesării proiectelor cu finațare europeană.

“Mă bucur să văd în aceste două comune doi primari implicați în viața comunității care își concentrează forțele pentru accesarea proiectelor necesare comunității din bani europeni. Voi susține și voi contribui ca toate solicitările primarilor să se materializeze în investiții și în contracte de finanțare pentru dezvoltarea comunelor.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.

Au fost nelipsite probleme legate de legea fondului funciar cu privire la emiterea titlurilor de proprietate și punerea în posesie a acestora, precum și alte probleme ale unităților administrativ teritoriale.