13.02.2020 – Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent la simpozionul anual de primăvară din comuna Dulcești

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost prezent în data de 12 februarie a.c, la invitația Group Almos România în localitatea Dulcești pentru  simpozionul anual de primăvară.

În cadrul acestui eveniment au fost prezenți fermieri din județul Neamț, dar și din județele alăturate și reprezentanți ai instituțiilor statului de la Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Neamţ, Direcția Semințe și Material Săditor Neamț, Direcția pentru Agricultură a Județului Neamț.

“Știm foarte bine că pe plan naţional, agricultura românească reprezintă una dintre ramurile importante ale economiei acestei țări. În județul Neamț, din suprafaţa totală a judeţului, suprafaţa agricolă deţine aproximativ 47 %.  Este clar că acest județ se ocupă în mare parte de producție agricolă, ceea ce mă determină să vă îndemn, pe dumneavoastră – fermierii prezenți la acest eveniment, și pe de altă parte pe reprezentanții tuturor instituțiilor prezente astăzi aici, să aveți o colaborare cât bună, deschisă și bazată pe sprijin reciproc în toate demersurile și proiectele dumneavoastră. De asemena, să fiți convinși că actuala conducere a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, reprezentată de domnul ministru Adrian Oros are toată deschiderea spre un dialog constructiv cu toți fermierii. Vă doresc succes în toată activitatea dumneavoastră și un an roditor!”, a declarat Prefectului Județului Neamț, domnul George Lazăr.