14.01.2020 Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, salută semnarea ordinului privind modernizarea secției de oncologie din Spitalul Județean de Urgențe Piatra Neamț

Luni, 13 ianuarie a.c s-a semnat ordinul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind modernizarea secției de oncologie din Spitalul Județean Piatra Neamț. Aceasta are drept scop reabilitarea și consolidarea a 1.427 mp – suprafața totală a pavilionului de oncologie (subsol+parter+etaj) cu o durată a execuției de 14 luni (2 luni proiectare și 12 luni execuție), conform informării publice oferite de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, salută această investiție și transmite mulțumiri în mod public pentru atenția oferită populației județului Neamț din partea Guvernului României.

Lazăr: “Mă bucură faptul că Guvernul României, prin persoana domnului Prim-Ministru Ludovic Orban, respectă angajamentele realizate la preluarea mandatului și acordă o atenție deosebită infrastructurii de sănătate așa cum a stabilit. E important ca populația județului Neamț să primească asigurari privind siguranța și grija pentru sănătatea dumnealor. Știm foarte bine că este nevoie de mai multe investiții în această zonă, dar pas cu pas se vor realiza toate proiectele necesare în dezvoltarea județului, toate avându-l în centru pe cetățean.”

Obiectivul va fi realizat de Compania Națională de Investiții și este foarte bine venită în județul Neamț, dat fiind numărul populației pe care Spitalul Județean de Urgențe Piatra Neamț îl deservește, și prezintă o incidență crescută a afecțiunilor oncologice conform informațiilor extrase din raportul de activitate al spitalului.

sursa foto: Pagina Facebook  Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației