17.01.2020 – Prefectul Județului Neamt, domnul George Lazăr, continuă vizitele în comunele Dămuc și Bicaz Chei

Prefectul judeţului Neamţ, domnul George Lazăr, continuă vizitele în comunele Dămuc și Bicaz Chei cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului județului Neamț și acestea.

Prefectul județului a declarat în toate vizitele sale că dorește facilitarea dialogului între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală. La aceaste întâlniri au participat primarii, consilierii locali și secretarii acestor comune. Au fost discuții bune și constructive despre problemele din zona și s-au identificat posibilități reale de sprijin și suport pentru rezolvarea acestora.

S-a abordat în cadrul discuțiilor cu domnii primari și consilierii locali posibilitatea atragerii fondurilor europene, dar și necesitatea de a primi sprijin guvernamental în atragerea de noi finanțări din alte surse de finanțare pentru investiții importante. Nu au lipsit solicitările de rezolvare a situațiilor pe Legea fondului funciar.

La finalul dialogului prefectul județului, George Lazăr, a reiterat sprijinul său și a instituției pe care o reprezintă, cu privire la probleme discutate, oferindu-se să fie oricând un partener de încredere pentru comunitățile locale.