17.02.2020 – Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Dumbrava Roșie și Girov

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost prezent în data de 14 februarie a.c în localitățile Dumbrava Roșie și Girov cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului – Județul Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat în toate vizitele sale în județ că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de modernizare a infrrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare, dar și despre importanța accesării proiectelor cu finațare europeană.

“La Dumbrava Roșie regăsim o comunitate importantă din județul Neamț, care are nevoie de proiecte și de investiții. Totodată, în această unitate administrativ teritorială, am găsit o echipă unită in jurul domnului primar care implementează proiecte și aduce finanțări pentru dezvoltarea localității. Îi felicit pe domnul primar al comunei, Catană Nicolae și pe doamna secretar Elena Chirițescu, dar și pe consilierii locali pentru munca depusă și pentru abordarea față de rezvolarea problemelor comunității. De asemenea, și administrația publică de la Girov manifestă un interes crescut pentru noile sesiuni de finanțare. Este de datoria noastră, a autorităților județene să informăm unitățile administrativ teritoriale despre toate oportunitățile din domeniul fondurilor europene sau guvernamentale.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.