28.01.2020 – Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, continuă vizitele în comunele din județul Neamț

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, continuă vizitele în teren cu localitățile Trifești și Cordun cu scopul declarat a unei colaborări deschise între Instituția Prefectului județului Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat la începutul mandatului său că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală, motiv pentru care se realizează săptămânal vizite în comunitățile locale.

În cadrul întâlnirilor din data de 28 ianuarie a.c s-au abordat ca teme principale de discuție modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, alocarea de microbuze școlare, cât și despre oportunitatea dezvoltării proiectelor cu finanțare europeană. S-a mai discutat despre posibilitatea realizării unei săli de sport în comuna Cordun, ce va folosi tinerilor din comunitate pentru realizarea activitătilor sportive.

Lazăr: “Voi susține solicitările primarilor în procesul lor de materializare și voi contribui cu sprijin în dezvoltarea investițiilor și a contractelor de finanțare. Am avut plăcerea să găsesc în aceste comune echipe unite la nivelul conducerii ce au ca scop performața în adminstrație prin creșterea numărului de investiții și proiecte dedicate comunității.”

Au participat la discuție primarii comunelor, viceprimarii, o parte dintre consilierii locali, secretarii localităților, precum și cetățeni interesați de probleme discutate.

La finalul dialogului prefectul județului, George Lazăr, a reiterat sprijinul său și a instituției pe care o reprezintă, cu privire la probleme discutate, oferindu-se să fie oricând un partener de încredere în susținerea proiectelor de investiții.