31.01.2020 – Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Ruginoasa și Dulcești ale județului Neamț

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, continuă vizitele în județ cu localitățile Dulcești și Ruginoasa cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului județului Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca și teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de asfaltare, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare cât și despre proiecte cu finațare europeană.

“Voi susține și voi contribui ca toate solicitările primarilor să se materializeze în investiții și în contracte de finanțare pentru dezvoltarea comunelor. Domnul Primar Miluc Grigoraș, de la Primăria Comunei Ruginoasa este un om ambițios, care alături de consiliul local și-a propus să schimbe fața comunei în bine și mă bucur să pot întâlni astfel de oameni dinamici.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.

S-au mai discutat probleme legate de legea fondului funciar cu privire la emiterea titlurilor de proprietate și punerea în posesie a acestora, precum și alte probleme ale unităților administrativ teritoriale.