Activitatea de Evaluare a Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2019

În data de 03 martie a.c, în Sala „Mihail Sadoveanu” a Palatului Administrativ a avut loc prin sistem videoconferinta Activitatea de Evaluare a Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2019.  La activitatea de bilanț a fost prezent Președintele României, Excelența sa – domnul Klaus Werner Iohannis, premierul României domnul Ludovic Orban, inclusiv de domnul Ion Marcel Vela,

Pentru această activitate de evaluare s-a dispus întâlnirea cu membrii Colegiului Prefectural, alături de prefectul județului Neamț George Lazăr, subprefectul Nicolae –  Doru Ungureanu, precum și șefii structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

“Din momentul preluării mandatului meu ca Prefect al Județului Neamț am primit toată susținerea conducerii Ministerului Afacerilor Interne. La acest moment de bilanț îmi doresc ca instituția pe care o coordonez să se regăsească între cele care promovează un management modern, cu o aplecare atentă față de problemele cetățenilor. La nivelul județului Neamț coordonăm împreună cu structurile Ministerului Afacerilor Interne și gestionăm în interesul cetățenilor toate actiunile ce privesc securitatea persoanelor si a patrimoniului, ducând o luptă împotriva structurilor infracționale, de criminalitate organizată, cu reprezentarea și încrederea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, si sub directa coordonarea a domnului ministru Marcel Ion Vela, acționează cu toată responsabilitatea în interesul nemțenilor. La acest moment de bilant –  este o onoare, pentru noi cei care reprezentăm Ministerul Afacerilor Interne în diferite structuri, prezența și mesajul Președintelui României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis.”, a declarat Prefectul Județului Neamț, domnul George Lazăr.