Întâlniri cu primarii din județul Neamț, directorii unităților de învățământ, reprezentanți ai mediului de afaceri si Horeca pe tema mobilizării pentru campania de vaccinare

Am avut astăzi o zi plină în care am reușit să mă întalnesc cu aproape toți primarii din judetul Neamt, directorii unităților de învățământ, reprezentanți ai mediului de afaceri și Horeca.

Motivul acestor întâlniri a fost mobilizarea pentru campania de vaccinare in Neamț și am rugat deopotrivă pe doamnele si domnii primari, directori de școli și licee, oameni de afaceri și marii angajatori să transmită în comunități, în rândul profesorilor si părinților a angajaților, un mesaj de susținere a campaniei de vaccinare si de conștientizare a beneficiilor.

Alături de mine au participat la aceste întâlniri, șefii Direcției de Sănătate Publică – Radu Firastrau, Inspectoratului de Poliție al județului Neamț – comisar șef de poliție, Osoianu Iulian-Mihai, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț – col. Mihai Ciprian Mitrea, Inspectoratul Școlar Județean Neamț – Mihai Obreja și domnul doctor Bogdan Mahu coordonatorul acțiunii de vaccinare pe Municipiul Piatra Neamț.

Am avut întâlniri pe toate zonele din județul Neamț, începând cu zona Roman Metropolitan, Târgu Neamț, arealul de munte si terminând la Piatra Neamț și zona adiacentă.

Consider că cea mai bună soluție la acest moment pentru a reveni la o viață normală, pentru a intra într-o zonă de relaxare a restricțiilor și pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, o reprezintă vaccinarea.

Sfatul meu în calitate de Prefect al județului Neamț, bazat pe informații oficiale ale specialiștilor din sistemul de sănătate este să ne vaccinăm, într-un număr cât mai mare.

Prefect,

George LAZĂR