Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Agapia și Urecheni

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost prezent în data de 11 februarie a.c în localitățile Agapia și Urecheni cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului – Județul Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat în toate vizitele sale în județ că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de modernizare a infrrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare, dar și despre importanța accesării proiectelor cu finațare europeană.

“Aceste două comune importante ale județului nostru au mare nevoie de investiții pentru dezvoltare și am observat în cadrul acestor vizite că autoritățile publice locale manifestă un interes major pentru noile sesiuni de finanțare și sunt pregătiți să depună proiecte atât pentru fondurile guvernamentale, cât și pentru cele europene. Este de datoria noastră, a autorităților județene să îi informăm și să îi sprjinim în demararea tuturor proiectelor. Voi susține și voi contribui ca toate solicitările primarilor să se materializeze în investiții și în contracte de finanțare pentru dezvoltarea comunelor.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.