Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Brusturi și Draganești

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost astăzi prezent în localitățile Brusturi și Drăgănești cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului – Județul Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat în toate vizitele sale în județ că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de modernizare a infrrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare, dar și despre importanța accesării proiectelor cu finațare europeană.

“Am văzut astăzi două comune care au mare nevoie de investiți, desigur, ca multe altele din acest județ. Și în cadrul acestor două comune am observant interes ridicat la nivelul conducerii spre noua sesiune de finatare, atât pentru fondurile guvernamentale, dar și pentru fondurile europene. Sunt convins că macar proiectele esențiale se vor materializa în perioada ce urmează. Ca prefect, voi susține și voi contribui ca toate solicitările primarilor să se materializeze în investiții și în contracte de finanțare pentru dezvoltarea comunelor.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.

Au fost nelipsite probleme legate de legea fondului funciar cu privire la emiterea titlurilor de proprietate și punerea în posesie a acestora, precum și alte probleme ale unităților administrativ teritoriale.