Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Războieni și Bodești

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost astăzi prezent în comunele Razboieni si Bodesti cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului județului Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca și teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de asfaltare, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare cât și despre proiecte cu finațare europeană.

“Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu reprezentanții administrațiilor locale din comunele Războieni și Bodești. Am abordat în cazul discuțiilor subiecte despre finanțarea proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere, despre înființarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, dar și despre rețelele de gaz. Este important ca solicitarile comunităților locale să se materializeze în investiții reale și în contracte de finanțare.

Am observt că autoritățile publice manifestă interes pentru noile sesiuni de finanțare care se vor deschide, atât pentru fondurile guvernamentale și sper că și pentru cele prin  fonduri europene.  Subliniez că este de datoria noastră a autorităților județene să îi informăm despre posibile oportunități și să îi sprijinim în toate demersurile necesare.”, a declarat prefectul județului, domnul George Lazăr.