Prefectul judeţului, domnul George LAZĂR, a fost prezent în comunele Săvinești și Zănești

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a fost prezent în data de 28 februarie a.c în localitățile Săvinești și Zănești cu scopul unei colaborări deschise între Instituția Prefectului – Județul Neamț și acestea. Prefectul județului a declarat în toate vizitele sale în județ că dorește să faciliteze dialogul între autoritățile locale și responsabilii din administrația publică centrală.

Ca teme principale de discuție în cadrul ambelor întâlniri s-au punctat proiectele de modernizare a infrrastructurii rutiere, extinderea rețelei de apă și canal, a celei de gaze naturale, alocarea de microbuze școlare, dar și despre importanța accesării proiectelor cu finațare europeană.

“În ambele comunități am găsit primari intersați de dezvoltarea și modernizarea localităților pe care le conduc. Managementul comunelor din Săvinești, cât și din Zănești manifestă un interes crescut pentru noile sesiuni de finanțare. Este de datoria noastră, a autorităților județene să informăm unitățile administrativ teritoriale despre toate oportunitățile din domeniul fondurilor europene sau guvernamentale.”, a declarat Prefectul județului, domnul George Lazăr.