Prefectul Județului Neamț, George Lazăr alături de Nelu Tătaru, Secretar de Stat Ministerul Sănătății

În data de 26 februarie a.c, Prefectul județului Neamț, domnul George Lazăr s-a întâlnit la Ministerul Sănătății, cu domnul secretar de stat Nelu Tătaru, unde au abordat tematica de aplicare a protocolului  ce se impune pentru prevenția și gestionarea sănătății publice în legătura cu problemele ridicate de Covid-19.

Autoritățile centrale gestionează extrem de atent și cu multă responsabilitate această situație, am primit garanția că în România, și desigur în județul Neamț, lucrurile sunt atent observate existând o implicare totală din partea autorităților responsabile.

“La acest moment  în județul Neamț nu există nici o persoană infestată cu acest virus Covid-19. Asigur pe această cale că instituțiile implicate în gestionarea acestei situații sunt pregătite,  fac un apel la calm către toți cetățenii să fie liniștiți și să respecte normele de igienă pentru a preveni răspândirea virușilor. Atașăm o listă cu măsuri impuse prin decizia Ministerului Sănătății pentru gestionarea acestei situații., a declarat domnul prefect al județului Neamț, George Lazăr.