Sedinte reunite la Prefectura Neamt

Astăzi, 28 februarie a.c, ora 09.00, în Sala “Mihail Sadoveanu” a Palatului Administrativ a avut loc reuniunea Colegiului Prefectural, cât și reuniunea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț.

“Astăzi, în cadrul acestor ședinte, am discutat aspecte despre teme de importanță județeană și desigur despre măsurile și protocolul ce se impune în gestionarea situației Covid-19 la nivelul județului nostru. La finalul ședințelor, am avut scurte declarații de presă alături de conducerea Direcției de Sănătate Publică Neamț  și am informat despre ultimele proceduri în vigoare dispuse de Ministerul Afacerilor Interne și respectiv Ministerul Sănătății în această celulă de criză constituită la nivelul țării noastre.

Îndemnăm populația județului Neamț la calm și îi asigurăm că atât autoritățile centrale, cât și cele județene gestionează cu o mare responsabilitate și cu o atenție sporită evouluția situației Covid-19. Până la acest moment, pe raza județului Neamț, nu avem nici un caz confirmat, toate buletinele de analize de la persoanele carantinate sunt negative. Sunt convins că cetățenii vor da dovada de simț civic și vor înțelege că gestionarea cu calm a situației în această perioadă este de preferat.”, a declarat Prefectul Județului Neamț, George Lazăr.