Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple

Urmare a intrării în vigoare a O.U.G. nr.152/2020 modalităţile de plată au fost modificate astfel:
– la casieriile unităţilor CEC Bank, precum şi la staţiile de plată Selfpay ale CEC Bank;
– online, prin platforma de plăţi virtuale  Ghiseul.ro

Documentele de plată emise anterior datei de 02.09.2020 rămân valabile pentru depunerea cererilor pentru eliberare a paşapoartelor.
Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în situaţia în care, în perioada 02.09.2020-06.09.2020, Instituţiile Prefectului au încasat prin casieriile proprii şi/sau conturile deschise la trezorerie sumele reprezentând contravaloarea paşapoartelor, dovada plăţii astfel efectuate rămâne valabilă pentru depunerea cererii de eliberare a paşaportului.

 

Începând cu data de 18.05.2020 cererile de pașapoarte simple electronice/pașapoarte simple temporare se depun doar la sediul serviciului din strada Alexandru cel Bun, nr. 12, municipiul Piatra Neamt, în baza programărilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

Informații suplimentare găsiți aici.

Având in vedere noile condiții impuse de necesitatea combaterii SARS-COV2, domnul Prefect George LAZĂR a dispus suspendarea activității, la punctele mobile de lucru din Târgu Neamț și Roman, ale Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple. În funcție de evoluția lucrurilor vom reveni cu precizări.